Rezerva acum!

Termeni si conditii

Descopera termenii si conditiile noastre

Regulament de ordine interioara

In calitate de Proprietari, dorim sa aveti o sedere placuta in hotelul nostru, asigurandu-va ca ne vom stradui ca toate serviciile oferite sa fie la nivelul cerintelor dumneavoastra.

Regulamentul de ordine interioara si normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele functionarii Hotelului Boutique Peninsula in conditii civilizate si conform normelor legale.

Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea conditiilor de sedere a turistilor in incinta hotelului. El se aplica tuturor turistilor, care il accepta prin insusi faptul cazarii lor in hotel si trebuie sa i se conformeze fara limite sau rezerve.

Pentru a ne putea duce la indeplinire aceste dorinte in asa fel incat sa reveniti la noi cu placere de nenumarate ori, va rugam sa respectati cu strictete urmatoarele reguli de ordine interioara: -tarifele difera in functie de tipul de camera pentru care optati, disponibilitate si perioada aleasa;
-toate camerele au micul dejun inclus pentru minim 2 persoane;
-cazarea in hotel se face la receptie, de la ora 18:00, prezentand actul de identitate pentru inregistrarea in sistemul de gestiune hoteliera si pentru a se elibera cardul aferent camerei rezervate.
Turistilor li se va permite cazarea in hotel doar conform numarului de persoane specificat pe voucherul de cazare sau factura aferenta rezervarii. Cazarea in camere a copiilor se va permite doar dupa confirmarea varstei acestora prin actul de identitate doveditor. AChitarea tuturor costurilor aferente cazarii se va face la receptie in momentul sosirii. Din momentul preluarii cardului de la receptie, turistul raspunde pentru camera in care se cazeaza.
In camere nu exista frigidere casnice, ci numai racoritoare hoteliere, tip MINIBAR, destinate exclusiv pastrarii bauturilor mininaturale, specifice acestui tip de serviciu. Racoaritoarele mini-bar nu sunt in masura sa pastreze alimente, cu atat mai mult nu pot asigura pastrarea alimentelor pentru sugari si copii mici.

Produsele mini bar sunt CONTRA COST.

Hotelul dispune in fiecare camera de casete de valori cu introducere de cod personal. Oaspetii sunt rugati sa depuna valorile pe care le au cu ei in aceste casete. Administratia hotelului nu raspunde de obiectele sau valorile uitate, pierdute, nesupravegheate sau neprotejate, oriunde s-ar intampla disparitia acestora, in incinta hotelului, sau perimetrul exterior al proprietatii. Nu pot fi rezervate locuri de parcare la receptie deoarece parcarea este publica. Recomandam sa se parcheze exclusiv in spatii si locuri clar marcate. Nu trebuie ignorate semnele specifice de circulatie. Parcarea neregulamentara determina asumarea de proprietar a amenzilor si a taxei de recuperare a vehicolului ridicat de organele abilitate. Ridicarea autoturismului nu se reclama la receptia hotelului, ci se apeleaza 112. Conexiunea internet wirless este disponibila gratuit in camere si in toate spatiile publice ale proprietatii, inclusiv holuri, restaurant si terasa. Fiind o facilitate acordata gratuit, cu anumite limite tehnice, nu poate fi garantata viteza si constanta conexiunii in perioadele de maxima solicitare. Este categoric interzis accesul animalelor de companie oriunde in perimetrul proprietatii.

Oaspetii trebuie:
-sa nu deterioreze amenajarea sau obiectele din dotarea hotelului, in caz contrar acestia datoreaza hotelului suma egala cu amenajarii/obiectului deteriorat si manopera aferenta; -sa nu preia la plecare vreun obiect din dotarea Hotelului Boutique Peninsula; -sa pastreze linistea astfel incat sa nu deranjeze alti turisti in intervalul orar 23:00-08:00; -sa nu foloseasca prosoapele sau lenjeria pentru: sters parul vopsit, pentru demachiat, curatat incaltamintea, geamantanele, pardoseala, etc. Prosoapele se vor folosi pentru uz corporal. Daca vor fi identificate prosoape sau lenjerie deteriorate de utilizarea necorespunzatoare a turistului, acestea se vor imputa ca dauna si se vor achita de catre turistul raspunzator. In caz contrar, Hotelul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea camerei turistului si a face evacuarea acestuia fara restituirea contravalorii serviciilor achitate; -sa nu intre fara permisiunea Hotelului in alte camere sau in spatiile destinate doar personalului Hotelului; -sa anunte persoanele care vin in vizita nefiind cazate in Hotel Boutique Peninsula; intrarea acestora in hotel se va face doar in urma legitimarii la receptia hotelului; -sa nu lase copiii nesupravegheati in niciunul dintre spatiile hotelului; orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiilor in incinta hotelului, nu este responsabilitatea noastra ci a persoanelor care insotesc copiii si sunt insarcinate de supravegherea acestora; -sa anunte cat de repede posibil orice defectiune a aparatelor sau instalatiilor din dotarea hotelului; Orice accident produs ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a obiectelor din dotare sau a utilizarii facilitatilor hotelului fara respectarea normelor de Securitate corespunzatoare acestora, nu este responsabilitatea noastra. Sunt interzise: prepararea alimentelor si consumul acestora in camera. Interzis accesul cu consumatori electrici: resouri, radiatoare, fierbatoare in Hotel. Dupa folosirea obiectelor electrocasnice(fier de calcat, fierbator) din dotarea camerei NU UITATI sa le scoateti din priza Este interzis fumatul in camere si in celelalte spatii ale hotelului, cu exceptia spatiilor special amenajate. In cazul in care nu este respectata aceasta regula se aplica o AMENDA de € 100.

Se interzice cu desavarsire introducerea in hotel de armament, arme albe sau substante lacrimogene. Conform legislatiei romane consumul sau comercializarea de substante halucinogene sau phisotrope este interzis si se pedepseste; Gunoiul si resturile menajere se vor depozita in sacii menajeri din cosurile de gunoi amplasate in camera sau in spatiile special amenajate pentru depozitarea gunoiului; Nu aruncati in WC obiecte care ar putea conduce la avarierea statiei de colectare a rezidurilor; Predarea cartelelor la receptie dupa expirarea perioadei rezervate se va face pana cel tarziu la ora 12 AM, dupa ce s-a realizat verificarea camerei de catre personalul de serviciu al hotelului; Turist/Oaspete este orice persoana cazata sau care beneficiaza de orice serviciu al Hotelului Boutique Peninsula. Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelor de curatenie si liniste se vor lua masuri in consecinta si se vor achita sumele aferente repararii daunelor produse. Acest regulament vine in intampinarea asteptarilor turistilor/oaspetilor nostri. In cazul nerespectarii lui, ne rezervam dreptul interzicerii accesului in incinta hotelului sau evacuarea din hotel a turistilor in cauza.

Program servicii:

Micul dejun poate fi servit doar intre orele 07:30 - 10:30 in restaurantul À la carte al hotelului sau, la cerere, poate fi servit in camera.

Restaurant À la carte 07:30 - 02:00.

Sesizari si reclamatii:

Reclamatiile privind calitatea serviciilor turistice prestate se vor face pe loc, in perioada sederii turistilor in hotel. Reclamatiile facute sub orice forma dupa plecarea turistilor nu vor fi luate in considerare de catre Prestator. Prestatorul se obliga sa rezolve orice reclamatie primita de la clienti in legatura cu serviciile prestate in maxim 24 de ore de la momentul formularii acesteia.

TERMENI SI CONDITII

Hotelul Boutique Peninsula garanteaza securitatea si confidentialitatea tuturor datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Datele dumneavoastra personale ar putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucuru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Tarife

Tarifele Peninsula Boutique Hotel**** difera in functie de tipul de camera pentru care optati si numarul de persoane.

POLITICA DE REZERVARE

Rezervarea se face prin intermediul urmatoarelor mijloace:
- E-mail: rezervari@peninsula-hotel.ro
-Telefon: 0738 656 496
-Fax: 0241 480 988
-Telefon: 0241 480 989

CONDITII GARANTARE REZERVARE

• Rezervarile negarantate sunt retiunte de hotel pana la ora 15:00, in ziua sosirii, dupa care hotelul isi rezerva dreptul de a elibera camera retiunta fara notificare prealabila.
• Pentru a va putea garanta rezervarea va rugam sa ne transmiteti datele unui card de credit/debit valid.
• Tarifele includ:
- mic-dejun À la carte care se poate servi zilnic intre orele 07:30 - 10:30
-TVA (9%)
• Plata se face in lei in momentul cazarii.

POLITICA CHECK IN SI CHECK OUT

Check-in-ul se face incepand cu orele 18:00.
Check-out-ul se face pana in ora 12:00.
*Sosirea inainte de ora 18:00 si plecarea dupa ora 12:00 vor fi onorate de hotel in functie de disponibilitatea acestuia la momentul respectiv.

POLITICA DE ANULARE SI PLATA ANTICIPATA

Termenul de anulare al unei rezervari, fara a se percepe penalitati, este ora 12:00 p.m cu 14 zile inainte de sosire. Pentru anularile facute intr-un interval mai mic de 24h sau in caz de neprezentare, se percepe contravaloarea primei nopti de cazare. In caz de neprezentare hotelul isi rezerva dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului. In cazul persoanelor care nu au rezervare in prealabil, Peninsula Boutique Hotel**** nu garanteaza disponibilitatea camerelor dorite la momentul cazarii. Pentru efectuarea rezervarilor, clientii vor achita 50% din valoarea totala a serviciilor turistice solicitate. Plata se face in baza facturii proforme emisa de hotel si transmisa prin fax sau e-mail dupa confirmarea disponibilitatii spatiilor de cazare solicitate. Plata se poate face prin virament bancar sau prin card de credit/debit. Turistul este responsabil pentru verificarea informatiilor trecute in factura pentru a nu aparea neconcordante legate de serviciile solicitate. Rezervarea se considera finalizata numai dupa incasarea de catre societatea noastra a avansului solicitat.

COPIII & PATURI SUPLIMENTARE

Copiii pana la 6 ani beneficiaza de gratuitate.
Nu avem paturi suplimentare.

CARTI DE CREDIT ACCEPTATE

Hotelul isi rezerva dreptul de a autoriza carduri de credit inainte de sosirea clientului.


Va multumim pentru intelegere si va dorim un sejur cat mai placut!

Vizitatorii acestui site, precum si oaspetii nostrii iau la cunostiinta si sunt de acord cu termenii si conditiile sus mentionate.