Rezerva acum!

Despre Peninsula

Afla povestea noastra

Despre Peninsula


Pozitionat la kilometrul zero al Constantei, pe artera pietonala principala a Centrului Istoric, bulevardul Tomis, Peninsula Bistro Restaurant & Lounge va propune o altfel de experienta urbana.

Conceput ca un loc plin de farmec si efervescenta, o imbinare intre istoric si modern, Peninsula te provoaca sa descoperi un mix de gusturi, experiente, muzica, dans si emotii intr-un spatiu cu design inedit.

Fuziunea dintre un restaurant high-class si un lounge cu accente urbane moderne tranforma Peninsula Bistro Restaurant & Lounge intr-un spatiu in care toate simturile iti sunt rasfatate.

Meniul restaurantului va propune sa descoperiti savoarea bucatariei mediteraneene prin mancarurile gatite cu pasiune si servite cu creativitate de Chef Roberto, un italiano vero care a reusit sa imprime personalitate fiecarui preparat prin abordarea unui stil fresh si modern.

Pe langa un design interior inedit, Peninsula Bistro Restaurant & Lounge se remarca printr-o terasa exterioara care poate fi utilizata în orice anotimp datorita acoperisului si peretilor culisanti si a sistemului ultraperformant de ventilatie.

In curand, experienta Peninsula va fi completata de un boutique hotel care va gazdui cu mult stil experienta ta de business sau de vacanta la malul marii.