Rezerva acum!

Atractii

Descopera Centrul Vechi

Obiective turistice


Morning Dew

Palatele de Justitie ale Constantei

Distanta: 50 m (1 minut) La doar cativa pasi de Peninsula se afla Palatele de Justitie ale Constantei: Judecatoria, Tribunalul si Curtea de Apel, destinatii de serviciu pentru multe persoane care viziteaza Constanta.
Morning Dew

Institutii Publice (Consilul, Prefectura si Primaria)

Distanta: 100 m (2 minute) In imediata vecinatate a Peninsula Bistro Restaurant & Lounge se afla cladirea care gazduieste cele mai importante institutii administrative ale Constantei: Consiliul Judetean, Prefectura si Primaria.
Morning Dew

Plaja Modern

Distanta: 400 m (6 minute) De la Peninsula poti simti briza si mirosul marii, iar lucrul acesta inseamna ca plaja nu este departe! La aproximativ 5 minute de locatia noastra se afla una dintre cele mai late si frumoase plaje ale litoralului romanesc: Plaja Modern. Reabilitata in 2015, cea mai renumita plaja a Constantei va intampina acum cu o suprafata mult mai lata de nisip fin. La mica distanta de plaja Modern veti gasi Portul Turistic Tomis.
Morning Dew

Portul Turistic Tomis Constanta

Distanta: 400 m (6 minute) Portul turistic Tomis este locul în care, indiferent de sezon, te simti in vacanta. Sa fie mirosul de mare, zecile de restaurante care impanzesc zona, zgomotul valurilor, nu stim, insa un lucru e cert: Portul Tomis si-a castigat popularitatea in randul turistilor si a constantenilor prin aerul cosmopolit pe care il afiseaza. Nu uita să il incluzi si tu pe lista obiectivelor de vizitat in Constanta.
Morning Dew

Cazinoul din Constanta

Distanta: 900 m (10 minute) Cazinoul din Constanta este fara discutie emblema orasului! O cladire impresionanta care emana inca aerul perioadei sale de glorie, Cazinoul "vegheaza" tarmul Marii Negre de peste 130 de ani. Povestea sa este plina de mister, tradare, glorie, decadere si pasiune. In ciuda starii avansate de degradare in care se gaseste astazi, Cazinoul continua sa se faca remarcat prin frumusetea sa unica. E nelipsit din pozele turistilor care ajung la malul marii, asa ca nu trebuie să lipseasca nici din colectia ta de poze de vacanta!
Morning Dew

Piata Ovidiu

Distanta: 300 m (4 minute) Piata Ovidiu reprezinta centrul zonei istorice a Constantei. Un spatiu dedicat relaxarii si socializarii, dupa modelul orasele din Antichitate, Piata Ovidiu gazduieste la randul sau alte doua embleme ale Constantei: Statuia poetului Ovidiu si Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie. Datorita interesului crescut de care se bucura in ultimii ani, Piata Ovidiu a devenit centrul evenimentelor constantene. Atat in sezonul estival, cat si in extrasezon, piata se transforma adesea intr-un spatiu dedicat concertelor, festivalurilor culinare, expozitiilor, targurilor, competitiilor sportive, manifestatiilor culturale, proiectiilor de filme, etc.
Morning Dew

Moscheea Carol I Constanta

Distanta: 500 m (6 minute) Centrul istoric al Constantei se mandreste cu principalul edificiu musulman din tara si, totodata, unul dintre cele mai frumoase monumente arhitectonice de pe meleagurile noastre. Moscheea a fost ridicata intre anii 1910 și 1913 la initiativa regelui Carol I. Sala interioara si minaretul, turnul inalt de 47 de metri, sunt elementele care trezesc curiozitatea turistilor care o includ pe lista obiectivelor de interes. Cele 140 de trepte ale minaretului va conduc catre o priveliste spectaculoasa asupra orasului si a Marii Negre. Asigurati-va ca nu uitati aparatul de fotografiat in camera de hotel!
Morning Dew

Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta

Distanta: 300 m (4 minute) Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie din Constanta este un obiectiv turistic impresionant care domina linia arhitecturala a intregului Centru Vechi de la malul marii. Faptul ca se numara printre cele mai bogate muzee din tara si este a doua institutie de profil, ca marime, dupa Muzeul National de Istorie al Romaniei din Bucuresti il face demn de interesul oricarui vizitator al zonei. In prezent, institutia se mandreste cu un patrimoniu format din peste 430.000 de obiecte care dateaza din paleolitic pana in epoca moderna. Printre piesele expuse in salile sale se regasesc obiecte cu valoare inestimabila, raritati si piese unicat care merita admirate cel putin odata.
Morning Dew

Acvariul din Constanța

Distanta: 900 m (10 minute) Acvariul constantean este amplasat pe malul marii, chiar in fata Cazinoului. Inaugurat pe data de 1 mai 1958, Acvariul din Constanta a fost pentru o lunga perioada de timp primul si singurul acvariu din tara. In interior veti descoperi parti minunate din tainica viata subacvatica, asa ca merita sa ii faceti o vizita.
Morning Dew

Biserica Greceasca “Methamorfosis”

Distanta: 200 m (3 minute) Povestea bisericii grecesti incepe în urma cu un secol si jumatate, pe vremea când Dobrogea era inca parte a Imperiului Otoman. Constructia sa a demarat in anul 1862 si a marcat infiintarea primului lacas de cult crestin din Constanta. Biserica se remarca prin dimensiunile sale mici si prin stilul arhitectural unic. Interiorul este decorat cu obiecte foarte pretioase, precum policandre cu cristale de Murano, sfesnice din argint aduse de la Constantinopol, o Evanghelie cu coperti de argint si foarte multe icoane lucrate in perioada 1812-1870.
Morning Dew

Edificiul Roman cu Mozaic

Distanță: 350 m (5 minute) Mozaicul este situat in imediata vecinatate a Muzeului de Istorie Nationala si Arheologie si reprezinta un obiectiv turistic cu o incarcatura istorica impresionanta care dateaza din secolul al IV-lea. Interesant este că în vremurile sale de glorie edificiul reprezenta cea mai mare constructie de acest gen din intregul Imperiu Roman si servea ca punct de legatura intre port si orasul antic Tomis, fiind locul in care se desfasurau activitatile de comert. Frumusetea locului sta in fiecare bucata de mozaic care a reusit sa reziste timpului si sa ne aduca la lumina un monument unic in tara.
Morning Dew

Muzeul de Arta Populara

Distanta: 50 m (1 minut) Muzeul de Arta Populara se afla la cativa pasi de Peninsula, ceea ce il transforma intr-un obiectiv turistic pe care trebuie neaparat sa il vizitati. Gazduit de o cladire construita in anul 1893, muzeul adaposteste un patrimoniu impresionant, format din peste 15.000 de exponate, care ilustreaza cultura folclorica din diverse colturi ale tarii. In galeriile muzeului puteti admira colectii minunate de icoane, ceramica, port popular, scoarte, tesaturi, podoabe si ustensile folosite de taranii romani.